Sommarjobb som assistent i Stora Höga!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu dig som har hjärtat på rätta stället och vill arbeta extra i sommar som personlig assistent med en 10-årig pojke i Stora Höga!

Pojken har en medfödd funktionsvariation som innebär att han behöver hjälp med alla aktiviteter i vardagen. Han sitter i rullstol och behöver hjälp med matintag, förflyttningar, kommunikation mm. Det är fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat inom funktionshinder alternativt arbete av pedagogisk karaktär. Det är dock inget krav, det viktigaste är din personlighet! Vi söker dig som med tålamod, nyfikenhet och engagemang vill vara pojkens förlängda arm i vardagen. 

Arbetstider: 
Tjänsten avser sommarjobb på dagtid. Schema och omfattning på tjänsten kommer vi tillsammans överens om. Tillträde omgående. Du kommer att erbjudas bredvidgång och utbildning innan du börjar arbeta.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2085
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

 

Ansökan