Jobba eftermiddag och helg som assistent hos en glad 9-årig kille i Kungälv!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen till en varm och flexibel assistans där du jobbar hos en positiv familj i Olseröd, Kungälv! Familjens yngsta son, 9 år, behöver en inkännande, initiativtagande personlig assistent som kan vara behjälplig med det mesta - alltifrån lek och träning till måltider och personlig hygien.

Arbetstider:
Måndag-torsdag 14.30-19.30 eller 20.00 (efter skola)
Varannan helg, lördag och söndag kl 11.00-18.30. På skollov finns möjligheter till mer arbete.
Schemat är ungefärligt/flexibelt och du som assistent bestämmer tiderna i samförstånd med föräldrarna.
 
Arbetet passar dig som är student och vill jobba extra utöver dina studier, eller dig som vill kombinera detta med ett annat deltidsarbete. Familjen är flexibla i om det blir en person/assistent som tar alla tider eller om tiderna delas på två personer/assistenter. Skriv därför i ansökan i vilken omfattning du önskar arbeta.

Arbetsledningen sker i hög grad av föräldrarna, men i takt med att du och kunden lär känna varandra ökar ditt eget ansvar och du får allt större handlingsutrymme. Du som söker får gärna ha ett pedagogiskt förhållningssätt och vara intresserad av alternativ kommunikation. I och med att familjen lever ett aktivt liv är det bra om du som person är öppen inför olika aktiviteter och olika arbetsmiljöer. I vanliga tider (när det inte är pandemi) kan det bli aktuellt för dig som assistent att följa med familjen på resor.  Bostaden ligger en halvtimme med buss ifrån Göteborgs centralstation. Tjänsten innebär hjälp vid förflyttningar och god fysik underlättar därför arbetet. Det är ett krav att du är rökfri.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 2080
Ansvarig rekryterare: Hanna Kalldert

Ansökan