Jobba extra som personlig assistent hos en pojke i Stora Höga!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu dig som har hjärtat på rätta stället och vill arbeta som personlig assistent med en 10-årig pojke i Stora Höga! Du kommer att arbeta extra som vikarie vid behov. 

Pojken har en medfödd funktionsvariation som innebär att han behöver hjälp med alla aktiviteter i vardagen. Han sitter i rullstol och behöver hjälp med matintag, förflyttningar, kommunikation mm. Det är fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat inom funktionshinder alternativt arbete av pedagogisk karaktär. Det är dock inget krav, det viktigaste är din personlighet! Vi söker dig som med tålamod, nyfikenhet och engagemang vill vara pojkens förlängda arm i vardagen. 

Arbetstider:
Extra vid behov. Arbetstiden är förlagd under dagtid vardag och helg. Vid intresse finns även möjlighet till fasta pass varannan sön kl 8-20.30.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2085
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan