Dagtidstjänst som assistent hos 10-årig kille!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu dig som har hjärtat på rätta stället och vill arbeta som personlig assistent, dagtid, med en 10-årig kille i Stora Höga!

Pojken har en medfödd flerfunktionsnedsättning som innebär att han har ett stort hjälpbehov. På grund av ett kraftigt försämrat hälsotillstånd så andas han numer med hjälp av syrgas och behöver därför ha en assistent som kan se till att syresättningen fungerar. Som assistent hjälper du honom också med allt annat såsom matintag, personlig hygien, förflyttningar mm. Det är fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat inom funktionshinder alternativt vård eller omsorg.

Arbetstider/omfattning:
Tisdagar 14:20-20:30. Tillträde omgående
Varannan sön 8-20:30. Tillträde v.43
Varannan sön 8-14. Tillträde v.48

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan idag: 
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2085A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan