Personlig assistent sökes till kvinna i Majorna!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 55-årig kvinna i Majorna som söker personliga assistenter. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag, såsom hygien, påklädning, matlagning m.m. Jag önskar därför att du inte är för finkänslig. Du är mina armar och ben, men jag bestämmer själv vad jag behöver hjälp med. Jag pratar otydligt men tänker själv ganska fyndigt - om jag får säga det själv. Jag är en nattuggla och det kan därför bli sena nätter. 

Krav: God svenska för att du ska kunna förstå mig. Det är viktigt att du är lyhörd och att vår personkemi stämmer. Du får inte vara kattallergiker då det finns katt i hemmet.
Önskvärt: Jag söker både män och kvinnor för tjänsten som personlig assistent. Jag ser helst att du är mellan 23-55 år.

Arbetstider/omfattning
Vikarie vid behov. Arbetstiderna är 8-17, 12-20.30, 20-08.30 (vaken natt). 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
 
Referensnummer 1127. 
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson. 

Ansökan