Man i 50-årsåldern i Mölnlycke söker assistent!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vill du bli min nya assistent?! Jag är en man i 50-årsåldern som bor i Mölnlycke och har personlig assistans på grund av Parkinsons sjukdom. Den innebär bl a nedsatt rörlighet och att jag sondmatas med hjälp av en knapp på magen. Jag kan inte heller kommunicera verbalt utan gör det med hjälp av dator. Jag behöver därför din hjälp med omvårdnad, handräckning, hushållssysslor och dessutom hjälp vid träning.

Jag söker dig som är lyhörd och trivs med att jobba efter rutiner. Jag har inga särskilda önskemål vad gäller ålder, kön eller dylikt, utan det viktigaste är att vi kommer överens och trivs med varann! 

Tjänstens upplägg
Timanställning initialt med bredvidgång/provjobb för att ta reda på om det fungerar mellan dig och kunden!
Arbetstiderna är 8-14 eller 17-22.

Det är meriterande om du kan arabiska, men det är inget krav.

Tjänstens tillträde är 1 november. Passal Assistans arbetar med löpande urval och erbjuder alla anställda utbildningar, friskvårdsbidrag mm. I samband med anställning kommer vi att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 1130
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

 

Ansökan