13-årig tjej i centrala Göteborg söker 2 nya assistenter!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag söker nu 2 nya assistenter som vill jobba hos mig. Jag är 13 år (nästan 14!) och bor tillsammans med min familj vid Korsvägen, Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och har svårt att styra mina rörelser. Jag har ett otydligt tal som man måste lära sig att tyda men jag är precis lika intelligent som andra i min ålder. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på andra roliga saker! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull och lyhörd. Jag säger själv vad jag vill göra men mamma och pappa finns till hands vid behov. Jag använder främst lift i hemmet men på andra ställen kan manuella förflyttningar behöva göras. Därför underlättar det att du är i god fysisk form.

2 aktuella tjänster:

Tjänst A:
Torsdagar kl 15.15-20.30, varannan fredag kl 13.15-20.30 (ojämna veckor) och varannan helg (jämna veckor).kl 15.15-20.30, lördagar kl 13.15-20.30 och söndagar kl 14.15-20:30.

Tjänst B:
Tisdagar kl 15:15-20:30, varannan fre (jämna veckor) kl 15:15-20:30 och varannan helg (jämna veckor) lör 8-15:15, sön 8-14:15 

Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079AB
Ansvariga rekryterare: David Henriksson

Ansökan