Vill du jobba som personlig assistent i vår bemanningspool?

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi är nu i en fas där vi har ett ovanligt väldigt stort behov av personal. Vi söker därför dig som vill jobba som vill börja arbeta son personlig assistent i vår bemanningspool! Våra kunder är i alla åldrar och med olika funktionsvariationer. I ditt arbete hjälper du våra kunder med allt i vardagen, måltider, förflyttningar, handräckning, personlig hygien, hushållsysslor med mera. Att arbeta i en bemanningspool innebär att du är tillgänglig för arbete hos alla alla våra kunder. Du anmäler själv ditt intresse till vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. När du är tillgänglig för arbete så kan du bli uppringd för att bokas in på arbetspass. Det kan ibland vara med kort varsel så det är viktigt att du är flexibel.

Omfattning:
Timanställning

Arbetstider: 
Vardagar och helger, dag, kväll och/eller natt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd, flexibel och serviceminded. Tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller motsvarande områden är meriterande. Men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Passal Asstans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan