Kille i Kungsbacka söker personlig assistent!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 28-årig kille i centrala Kungsbacka som nu är på jakt efter en ytterligare personlig assistent till min assistentgrupp. 

Jag gillar att hålla igång och har många intressen, exempelvis ridning och musik. Som min assistent så hjälper du mig med allt som kräver armar och ben och du föreslår också vad vi kan hitta på för roliga aktiviteter. Jag är öppen för det mesta! På grund av min funktionsnedsättning kan jag inte kommunicera med ord, men vi hittar egna sätt att förstå varann. Jag hoppas att vi kommer kunna ha kul ihop! 
  
Arbetstider:
Onsdagar: 15-22 (krav på körkort)
Torsdagar: 15-22
Varannan helg med tiden 10-16 alternativt 16-22

Möjligheter finns även att arbeta extra vid behov.

Tillträde: Från mitten av augusti månad. Bredvidgång och introduktion sker så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Välkommen att ansöka redan idag!
Referensnummer: 2052
Ansvarig rekryterare: Fanny Jonsson

Ansökan