Kille 40+ söker social assistent

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Hej!  
 
Jag fick en stroke för knappt två år sen och söker nu assistenter som kan hjälpa mig genom min nya vardag. Sitter i rullstol och har lite svårt att prata, men för den som lär känna mig så funkar dock kommunikationen bra. Har ett stort intresse för mat och vin, konst och design och är lite lagom översocial så gillar att ha kontakt med vänner via telefon, sms och ses för fika. Är på jakt efter personer som kan hjälpa mig med vardagsbestyr från morgon till kväll, mina olika intressen samt träning då jag är väldigt fokuserad på att bli bättre och starkare fysiskt. Jag jobbade tidigare som grafisk designer och försöker måla lite varje dag (HG_in_artInstagram) så du kommer att få hjälpa mig med allt kring detta.

Tjänstens upplägg: 
Tjänstens omfattning är på ca 50 %
Arbetstiderna är: vardagar 7.45-17, lördag och söndag 8-11.

Du ska vara glad och positiv och tycka om att prata. Dessutom se möjligheter och hjälpa mig med tips och trix på hur jag kan göra saker själv, utmana mig och inte vara rädd för att ta egna initiativ!
Har du körkort så är det kanon, annars får vi ta bussen.
 
I övrigt bor jag i hus i Askim, har sambo och en dotter på 2 år samt en  liten katt.

Tjänstens tillträde är efter överenskommelse i mitten av augusti månad. Vi tillämpar löpande urval. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 1131
Ansvarig rekryterare: Fanny Jonsson

Ansökan