Personlig assistent till 81-årig man i Kungälv!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Nu söker vi en assistent till en trevlig 81-årig man i centrala Kungälv. Han behöver din assistans på grund av MS och nedsatt syn. Pga det är han rullstolsburen och behöver därför hjälp med det mesta i vardagen såsom diverse hushållssysslor, förflyttningar, handräckning med mera. Här får du även följa med på aktiviteter som att spela bingo eller att handla. Kunden arbetsleder själv och talar om för dig vad han behöver hjälp med. 

Information om tjänsten

Omfattning:
ca 70 %
Arbetstider: dagtid, kl. 9-16:50 (möjligheter till extrapass finns samt även möjlighet till fler tider på schema enligt överenskommelse vid anställning)

Schemarad:
Schemavecka 1: mån, tis, tors, fre
Schemavecka 2: tis, tors, fre, lör
Schemavecka 3: mån, tis, tors, fre
Schemavecka 4: tis, tors, fre

Tillträde till tjänst: 15/8. Intro/ bredvidgång sker omgående för denna tjänst enligt överenskommelse. 

Vi söker dig som: gillar att jobba med människor, är lyhörd och har god fysik. Körkort är önskvärt för denna tjänst. Känner du att annonsen stämmer in på dig så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Skriv gärna några rader om vad som fångade ditt intresse och varför just du är lämpad för tjänsten.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 1099A
Rekryterare: David Henriksson

Ansökan