Personlig assistent till kvinna i Göteborg

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv kvinna i 35-årsåldern. Kvinnan är bosatt i centrala Göteborg. På grund av en muskelsjukdom har hon en fysisk funktionsnedsättning och är därmed i behov av personlig assistans. 

Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i alla de aktiviteter jag tar mig för. Din arbetsmiljö har därmed en stor variation. Mitt liv innehåller allt från universitetsstudier och verksamhetsförlagd utbildning, till fika med vänner och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader med mina två små hundar.

Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till, vilket är ganska ofta. Det är bra om du är flexibel och trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan mest finnas i närheten. För att trivas är det viktigt att du kan uppskatta några lugna timmar emellanåt då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning. Samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter. Då det ingår lyft och förflyttningar i jobbet är det en fördel om du har bra fysik. 

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt. Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd. Har du tidigare erfarenhet av hundar är det ett stort plus men inget krav. Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.

Arbetstider
Tjänsten är ca 65 % fördelat på 6 dygnspass under ett rullande 4-veckorsschema.
v. 1 torsdag kl. 7-7
v. 2 torsdag kl. 7-7 och lördag kl. 8-8
v. 3 torsdag kl. 7-7
v. 4 tisdag kl. 7-7 och fredag kl. 7-8 (25 h)

Det är sovande jour nattetid, ca 7 h. Det kan även bli aktuellt att följa med och arbeta under utlandsresor

Tillträde till tjänst: 1/9. Intro/bredvidgång sker enligt överenskommelse.
 
Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan