Personlig assistent till 24-årig tjej i centrala Mölnlycke!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Personlig assistent till 24-årig tjej i centrala Mölnlycke!

Vi söker nu en assistent till 24-årig tjej i centrala Mölnlycke. Från Mölnlycke bussterminal är det sedan ca 1 min promenad! Hon bor själv i en fin lägenhet och är för det mesta glad och har mycket energi. Som assistent är det bra om du är en aktiv person som tycker om att vara ute, promenera, cykla, gå och fika etc. Lämpliga egenskaper som assistent är om du är lugn, ansvarsfull och tydlig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av autism sedan tidigare.
Som assistent arbetar du med bilder för att underlätta kundens vardag. Hennes intresssen är bl a musik, dans och hästar. 

Arbetstider
På vardagar är tiderna kl 15-08 och på helger 8-15, 15-08 alt dygnspass. (med sovande jour)

Omfattning
Timvikarie 

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske realtivt omgående. 

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2061
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan