Vill du jobba som assistent hos en 38-årig kille i Eriksberg?

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 37-årig kille med en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Viktigt för mig för att vi ska trivas ihop:

  • Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
  • Du är lugn och trygg i dig själv
  • Du är inkännande, kan lyssna och förstå
  • Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
  • Du är lösningsorienterad
  • Du har humor
  • Du gillar musik
  • Du är självgående och ansvarsfull. Ser när det behövs tvättas ,städa, tömma sopor

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, dock inget krav! ;) 
 
Arbetstider: Ca 1-2 arbetspass per vecka med varierande arbetstider dag/natt (med sovande jour).

Schema enligt följande:
V1
Lördag 18:45-11:00  
V2
Ons 17:45-09:30
Sön 10-19
V3
Lördag 18:45-11
V4
Sön 10-19

Tillträde: I början av september månad enligt överenskommelse. Bredvidgång/intro sker så snart som möjligt då möjlighet finns till vikariepass redan nu.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan