Personlig assistent till yngre tjej i Karlstad

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu två kvinnliga personliga assistenter till en av våra yngre kunder som bor tillsammans med sin familj i Karlstad.

Kunden är en tjej mellanstadieålder som behöver assistans efter skoltid, helger samt lovdagar. Jobbet innebär bland annat aktiviering tillsammans med kunden av olika dess slag både ute och inne. Även stöttning med mathållning, personlig hygien och hålla på rutiner. 

Du som söker skall vara redo på en aktiv assistans med emellanåt hög ljudnivå där du får ta fram barnasinnet i dig själv. Du skall vara ansvarstagande, ha tålamod och flexibel i ditt arbetssätt. 

Du som söker denna tjänst skall vara rökfri! 

Tjänsten omfattning: Vid behov med möjlighet till mindre schemarad. 

Arbetstider: Varierande arbetstider, främst eftermiddag/kväll samt helger dag och kvällstid. 

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 8059

Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson

Tel: 010-70 77 822

 

Passal AB

Kasernhöjden 3A

653 39 Karlstad

Tel: 010-70 77 800

E-post: info@passal.se

Ansökan