Aktivt jobb som personlig assistent med 23-årig tjej!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 23-årig tjej i Torslanda, Göteborg, som nu söker nu efter dig som vill vara min personliga assistent! Eftersom jag har rörelsehinder och utvecklingsstörning så behöver jag hjälp med det mesta. Jag är en glad och härlig person med många intressen, exempelvis måla, dansa och att träffa vänner. Nästan all din arbetstid kommer att vara utanför min bostad, på olika aktiviteter, så det är fördel om du gillar att att vara lika aktiv som jag!
 
Som assistent hos mig är det viktigt att du är lugn och en bra lyssnare. Det är bra om du har tidigare erfarenheter som assistent eller liknande jobb. Men det viktigaste är att vi får bra kontakt. Jag kommunicerar nästan enbart med tecken som stöd så det är viktigt att du är intresserad av att lära dig det. Om du redan kan det så är det så klart ett stort plus i kanten!

Arbetstider/Upplägg: 

Måndagar kl. 15:15-20:30
Torsdagar kl. 15:15-20:30

Tjänstens tillträde är omgående. Bredvidgång/intro sker snarast enligt överenskommelse.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2065
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan