49-årig kvinna söker pigg assistent!

Vem är jag?
Jag är en positiv och social kvinna i Lindome strax utanför Göteborg. På grund av min CP så behöver du som assistent hjälpa mig med lite av varje i min vardag ex handräckning, matlagning och att fixa och dona i hushållet. Jag kommunicerar med hjälp av en ordkarta som jag pekar på. 

Vem är du?
Jag söker dig som är pigg, lättsam, ordningsam och icke-rökare. Det är ett plus i kanten om du gillar matlagning och hushållssysslor.

Tjänstens upplägg: 
1 vardagspass per vecka och 2 helgpass per månad. Arbetstiderna är ca kl.11-20. 
Schemat bestäms i samförstånd mellan dig och mig.

Jag bor alltså i Lindome som ligger lite söder om Göteborg. Du tar dig dit med pendeln från Göteborg C, vilket tar ca 15 min. Från Lindome station är det sedan en kort promenad.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Välkommen att ansöka!
Ref.nr: 1022 
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan