Utgångsassistent sökes till lördagsnätter på stan!

Vem är jag?
Jag är en 38-årig kille med en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta.?Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).?Det är viktigt att vi går bra ihop och har en avspänd stämning.?

Vem är du?
  • Du är lugn och trygg i dig själv
  • Du är inkännande, kan lyssna och förstå
  • Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
  • Du har humor
  • Du gillar musik
  • Du är ansvarsfull
  • Det är okej om du också råkar vara rökare, det är dock inget krav! ;)? 
Tjänstens upplägg: 
Nu när nattklubbarna äntligen har öppnat vill jag börja gå ut igen! Då har jag två assistenter med mig och går oftast till Park Lane. På klubben vill jag klara mig så mycket som möjligt själv i min rullstol på dansgolvet men jag behöver mina två assistenter för att hjälpa mig om jag till exempel behöver dricka läsk eller ut och röka. Jag dricker inte alkohol.? 

Arbetstiderna är lördagar 18:45 - sön 11:00 (med 6h jour under natten), eller 23-04 (vid dubbelassistans)
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006 B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan