Kvinna söker trygg och engagerad assistent!

Vi söker nu dig som vill jobba med en kvinna i 40-årsåldern som bor i Fiskebäck, Göteborg. Vi vill erbjuda dig ett utvecklande arbete där du får möjlighet att skapa en bra tillvaro för kunden. Vårt mål är en assistans där både kund, anhöriga och assistenter kan trivas och utvecklas! Dina arbetsuppgifter varierar från att hjälpa till med förflyttningar till rullstol, säng och hygienstol, samt hjälp med personlig hygien, vara behjälplig vid måltider och ge kunden stöd i sin kommunikation då hon saknar verbalt tal. I dina arbetsuppgifter ingår även att fixa och dona i hushållet samt vara med vid olika fritidsaktiviteter. Kunden har en kristen tro och det är viktigt att du som assistent uppmuntrar och respekterar den. Vi tror och hoppas att detta är en arbetsplats som du kommer att trivas och stanna på under lång tid framöver. Vi ser med fördel att du som söker är kvinna och rökfri. Har du körkort så är det ett plus i kanten!

Tjänstens upplägg:
Ca 50-70% arbetsomfattning. Arbetstiden är kl 16-09, varierade dagar enligt rullande schema.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år, men med mycket goda chanser till förlängning.Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1132
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan