Sport- och musikintresserad kille söker ny assistent!

Vem är jag?
Jag är en sport- och musikintresserad 18-årig kille som bor med mina föräldrar i Lindome strax utanför Göteborg. Jag är en glad och positiv person med mycket humor! Jag har personlig assistans på grund av ryggmärgsbråck och är därför rullstolsburen. Som assistent hjälper du mig med förflyttningar, på- och avklädning, personlig hygien, måltider mm.

Vem är du?
Jag söker dig som är ordningsam men som ändå kan vara lite ?laid back?. Det är viktigt att du har god fysik eftersom det förekommer manuella lyft i jobbet (OBS lift finns hos mig). För att kunna arbeta hos mig är det också viktigt att du förstår och talar bra svenska. Det är meriterande om du har körkort, dock inte krav.

Om tjänsten:
Arbetstider: mån och tis kl. 15.30-19.30. Ibland förekommer helgpass med arbetstid 13-19.
 
En av arbetsdagarna möter du upp mig vid skolan efter att jag slutat och då hittar vi på någon aktivitet. Den andra dagen möter du upp mig hemma i Lindome.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Annonsens ref.nr: 1117
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan