Personlig assistent till kvinna i Munkedal

Nu söker jag en personlig assistent som kan arbeta i vårt härliga gäng. Jag är en tjej på 69 bast och söker dig som kan hjälpa mig i vardagen och som är lugn, lyhörd och närvarande. Du får gärna ha glimten i ögat. Jag behöver hjälp med förflyttningar, handräckning, sjukgymnastik och allt som har med hemmet att göra. Mina intressen är bland annat heminredning och blommor. Jag bor tillsammans med min sambo och vår jämthund.
 
Det är viktigt att du är rökfri och har körkort. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbeten, men inget krav. Eftersom det finns hund i hemmet, så du kan inte vara hundrädd eller allergisk.
 
Arbetstider:
Tjänsten är på ca 70% och består av dagpass kl. 7-15 och kvällspass kl. 15-20. Arbete varannan helg ingår i tjänsten.
 
Du som söker behöver vara flexibel och kunna hoppa in vid sjukdom. Det kan förekomma enstaka nattpass, men det sker sällan.
 
Vi arbetar med löpande urval. Sök därför så snart du kan. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1058
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
 

Ansökan