Äldre herre söker glad och trygg assistent

Vem är jag?
En trädgårdsintresserad man på 77 år, boendes i Onsala och som på grund av sviter efter en stroke har personlig assistans. Jag behöver stöttning i alla dagliga rutiner samt hushållssysslor. Inomhus använder jag käpp och utomhus har jag rullstol eller permobil. Eftersom trädgården är viktig för mig så är det också en del av tjänsten att vara behjälplig med att fixa och påta i trädgården. Jag har afasi och kommunicerar därför genom kroppsspråk och gester. Bor i hus tillsammans med min fru som är engagerad i att jag har en fungerande vardag som möjligt.
 
Så här kan en arbetspass hos mig se ut:
Ofta brukar jag vilja att vi tar en tur med bilen, kanske till en trädgårdshandel och tittar lite eller för att lämna in travet. Jag tycker om att spela på trav. Väl hemma fixar du middag innan jag vilar en stund i fåtöljen. Då kan du lägga i en tvätt och dammsuga. Efter det så är vi lite i trädgården och planterar någon ny växt. Efter middag brukar jag vilja titta en stund på tv eller titta i någon kartbok tillsammans med dig för att visa platser jag besökt i världen, innan det är dags att göra sig redo för sängen.
 
Vem är du?
Du ska vara en trygg, pigg och lyhörd person och har du lite humor så är det ett plus i kanten. Du får gärna vara lite äldre och ha körkort för manuell bil så vi kan göra lite utflykter i området. Ingen djurallergi då jag ibland har besök av en liten hund. Har du erfarenhet av personlig assistans eller service så är det toppen men det är inget krav. Att det ingår lite trädgårdsarbete i tjänsten betyder inte att vi söker en trädgårdsmästare:)
 
Om tjänsten:
Tillträde: omgående, på schema med start 7 dec.
Omfattning: ca 35 %
Arbetstider: kvällar kl 17-22. Det finns även möjlighet till dagpass kl 7-17 om så önskas.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1199C
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan