Musikintresserad kille söker assistent!

Vem är jag?
Jag är en 30-årig kille i centrala Kungsbacka som nu är på jakt efter en ytterligare personlig assistent till min assistentgrupp. Jag gillar att hålla igång och har många intressen, exempelvis ridning och musik. Som min assistent så hjälper du mig med allt som kräver armar och ben och du föreslår också vad vi kan hitta på för roliga aktiviteter. Jag är öppen för det mesta! På grund av min funktionsnedsättning kan jag inte kommunicera med ord, men vi hittar egna sätt att förstå varann. Jag hoppas att vi kommer kunna ha kul ihop! 

Vem är du?
Jag söker dig som gillar att ha ett aktivt jobb! Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna eller vilken ålder du har, det viktigaste är att vi trivs ihop! Du behöver ha körkort för den här tjänsten.
  
Tjänstens upplägg:
1-2 pass/vecka på fast schema. Arbetstiden är kl 15-22.

Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2052
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan