Vill du jobba som assistent i vår bemanningspool?

Vintern står för dörren och vi är nu i ett skede där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i Passal assistans bemanningspool.
 
Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid kl. 7?17, kväll kl. 15-23 och natt kl. 20-09. 

Som anställd i vår bemanningspool erbjuds du ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete, detta som en kompensation för att du stått tillgänglig. Under just julhelgerna kommer du dessutom att erbjudas en fast ersättning för tillgängligheten i sig.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, anpassade utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag (barn med funktionsnedsättning) ur Polisens belastningsregister. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Ansökan