Personlig assistent till 73-årig kvinna, Kungsbacka

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Jag är en 73-årig kvinna som bor centralt i Kungsbacka. Jag söker en ytterligare personlig assistent.  Arbetet som personlig assistent för mig innebär att du är med mig i vardagen och är en hjälpande hand rent fysiskt. Jag gillar att vara ute, jag gillar blommor och att shoppa. Det är inga tunga lyft. Du som assistent behöver tala tydligt eftersom jag har hörapparat.

Tjänstens omfattning är vid behov, motsvarande omkring 20%. Det är ett vikariat som eventuellt kan leda till en fast tjänst.
Arbetspassen är förlagda till dagtid.
 
Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.
Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/
 

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 1090

Ansvarig rekryterare: David Henriksson, tfn: 010-7077814.

alt. koordinator Katarina von Seth: 010-7077827

Passal AB

Skeppet Ärans väg 19

42671 Västra Frölunda

E-post: info@passal.se

Mer info på www.passal.se

 

 

Ansökan