Personlig assistent till härlig dam i Kungälv

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

 

Vill du arbeta som personlig assistent? Just nu söker vi en eller ett par assistenter åt en härlig dam med mycket humor i Kungälv. Kvinnan har ett omfattande hjälpbehov på grund av sina fysiska funktionsnedsättningar. Hon är blind och rullstolsburen vilket innebär att du som assistent behöver hjälpa till med det mesta i hennes vardag, alltifrån förflyttningar till personlig hygien och hushållssysslor. Kvinnan talar utan svårigheter och har därför möjlighet att arbetsleda dig som assistent.

Då alla våra kunder är unika individer och vill leva olika liv är det viktigt att du som assistent är kundfokuserad, flexibel och öppen för nya situationer och arbetssätt. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans, vård eller omsorg.

Tjänsten omfattning: ca.4 kvällspass per vecka samt 1 dagpass varannan vecka.

Arbetstider: 19.00-21.30, 9-14.

Tjänsten kan ävendelas på två personer.

 

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

 

Välkommen med din ansökan!


Annonsens ref.nr: 1070

Ansvarig rekryterare: David Henriksson

Tel: 010-7077814 


Passal AB

Gymnasiegatan 6

442 34 Kungälv

Tel: 0303-375050

Ansökan