Personlig assistent åt man i Onsala

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Är du en varm och trygg person med erfarenhet av att arbeta med människor eller till och med av arbete inom vård och omsorg? Vi söker just nu en personlig assistent till en djur- och trädgårdsintresserad man i 70-årsåldern som på grund av en stroke är halvsidesförlamad samt har afasi. Mannen behöver fysisk stöttning i sina vardagliga aktiviteter och hushållssysslor samt hjälp och stöd i sin kommunikation.

Vi ser gärna att du som söker är en pigg och engagerad person som tycker om att pyssla i hem och trädgård. Det är också viktigt att du är lyhörd och flexibel inför arbetets utformning samt att du har en öppen och rak kommunikation. Tjänsten innebär att man emellanåt kör mannens bil till diverse små utflykter i närområdet.

Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då en liten hund ofta finns i hemmet. Körkort är ett krav för tjänsten.

Tjänsten omfattning: ca 45 %

Arbetstider: 07.30-17.00 samt 17.00-22.00 vardag och helg.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Annonsens ref.nr: 1053

Välkommen med din ansökan!

 

Passal AB

Kabelgatan 12

434 37 Kungsbacka

Ansvarig rekryterare: Christine Lange, tel: 0730-987095

 

Ansökan