En glad liten kille söker en aktiv personlig assistent till ett roligt arbete på eftermiddagar och helger!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


En glad och social liten kille på fem år söker en personliga assistent som vilja hjälpa och motivera honom i det dagliga livet! På grund av en ovanlig diagnos har pojken en utvecklingsstörning, nedsatt syn samt ett rörelsehinder som bland annat ger stelhet och spasticitet i kroppen.

Som assistent blir din uppgift att genom ett lyhört och inkännande sätt hjälpa pojken i vardagen med allt ifrån lek till måltider, träning och personlig hygien. Under helgpassen är arbetstiden ofta i hemmet blandat med en och annan utflykt. Det är en stor fördel om du har ett pedagogiskt förhållningssätt och är intresserad av alternativ kommunikation. Du bör också vara en ansvarsfull och empatisk person som trivs med att ta egna initiativ. Pojken och hans familj lever ett aktivt liv och de ser därför positivt på om du också är en person som är öppen och flexibel inför olika aktiviteter och arbete i olika miljöer. Familjen bor i Olseröd i Kungälv med goda förbindelser till bland annat Göteborg.

Tjänsten innebär hjälp vid förflyttningar och god fysik underlättar arbetet. 
Vi ser gärna att du är rökfri och att du har körkort (bilkörning kan ingå i tjänsten).


Arbetstider: 
1-2 vardagar per vecka ca kl. 15- 19.30
Varannan helg: l
ördag kl. 11-18:30, söndag kl. 11-18.30
Möjlighet till fler tider vid lov och kollegors frånvaro.


Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.

I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/


Välkommen med din ansökan redan idag!
Annonsens ref.nr: 2080
Ansvarig rekryterare: Martin Södling
Tel: 010 - 707 78 27
 
Passal AB
Gymnasiegatan 6
442 34 Kungälv
Tel: 0303-375050

Ansökan