12-årig kille söker personlig assistent!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu en personlig assistent till en glad 12-årig kille som bor utanför Kungälv med sin familj. Pojken har en flerfunktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp med det mesta i sin vardag, till exempel omvårdnad, träning och kommunikation.

Du som söker bör vara en varm och trevlig person. Erfarenhet av arbete med barn eller som personlig assistent är meriterande, men inte ett krav. Det är viktigt att du har humor, för denna kille gillar bus och lek med mycket musik. Då familjen har hund bör du inte vara allergisk. Körkort är ett krav. Tjänsten innefattar pass på skoltid, kvällar och helger. Tjänsten är på ca 70%.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.
Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 2049
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077814
Passal AB
Gymnasiegatan 6
442 34 Kungälv
Tel: 0303-375050

Ansökan