Personlig assistent till 52-årig kvinna, dag och/eller vaken natt!

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Just nu söker vi två nya assistenter till en härlig 52-årig kvinna som bor med sin familj i Kungsbacka. På grund av hennes MS behöver du som assistent hjälpa till med det mesta i hennes vardag. Det blir också mycket tid att umgås, fika, laga mat och promenera med familjens lilla hund.  
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans, vård eller omsorg. I just den här tjänsten krävs det att du är i fysiskt god form då det förekommer en hel del förflyttningar med hjälp av lift.

Dessa arbetspass är vakanta hos kunden:

  • 2 vardagar per vecka dagtid ca. kl 8-18.
  • 2 nätter per vecka kl 21-08. OBS: vaken natt
Tjänsten kan bestå av dag- och nattider kombinerat alternativt delas upp på dagtid och nattid var för sig.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan!

Ref.nr: 1040
Ansvarig rekryterare: Annika Marberg, Tel; 010-707 78 04
Passal AB
Kabelgatan 12
434 37 Kungsbacka

Ansökan