Vikarier sökes till våra barnkunder

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Vi söker nu vikarier till våra barnkunder i de södra delarna av Kristinehamns kommun. 

Vi söker dig  med barnasinnet kvar som vill arbeta med barn och vara ett stöd i kundens vardag. Har du utbildning eller erfarenhet inom barnomsorgen eller vård och omsorg är är det meriterande men det viktigast är att du är har intresset och drivet att vilja arbeta som personlig assistent hos ett barn.

Arbetsuppgifter som bland annat förekommer är att hjälpa till med personlig omvårdnad, följa med på aktiviteter, lek o bus samt enklare hushållsarbete.

Tjänsten omfattning: Vid behov

Arbetstider: Varierande arbetstider, dag, kväll,  journatt. Både vardag som helg.

Du som söker denna tjänst bör ej vara pälsdjursallergiker eller rädd för djur då det finns både  katt och hund i hushållet samt att kontakt med häst kan förekomma.  

Körkort och tillgång till bil krävs då ingen kollektivtrafik går till arbetsplatsen.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 2005

Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson

Tel: 010-70 77 822

Passal AB

Dr Enwallsväg 8

681 37 Kristinehamn

Tel: 0550- 126 20

E-post: info@passal.se

Ansökan